Annons:

Sök

Annons:

Märklig händelse på Coop – kund skruvade bort toalettstolen

Toalettstolen på Coop i Målilla skruvades bort av en man som var inne på toaletten i en dryg timme och lämnade butiken på en moped på måndagen. Foto: Privat

Märklig händelse på Coop – kund skruvade bort toalettstolen

I en dryg timme befann sig en kund inne på toaletten på Coop i Målilla. När han kom ut därifrån gjorde personalen en chockerande upptäckt.
– Toalettstolen stod mitt på golvet, var söndersliten från rören och bortskruvad med alla skruvar som bara låg på golvet, säger butikschefen Jessica Nilsson.

Annons:

I tisdags berättade Dagens Hultsfred att en okänd man hade gått bärsärk på Coop i Målilla och lämnat butiken med en totalvandaliserad toalett på måndagsförmiddagen. 

Det som hände var att mannen lånade nyckeln till toaletten och en timme senare var han klar, lämnade tillbaka nyckeln och åkte därifrån på en moped. 

– Det var en person ur personalen som lånade ut nyckeln till honom. När det tog så lång tid så funderade man på vad han gjorde där inne men jag plockade och styrde i butiken och tänkte inte mer på det. Efter en timme lämnade han till tillbaka nyckeln och tackade för lånet. Min kollega låste upp, ropade på mig och sa att jag skulle komma. Jag trodde att det skulle vara något äckligt, säger Jessica Nilsson. 

När hon kom fram till toaletten och fick se vad som hade hänt blev hon chockad.

– Toalettstolen stod mitt på golvet, var söndersliten från rören och bortskruvad med alla skruvar som bara låg på golvet. Handfatets rör var uppslitna från avloppet och luckan till värmeskåpet var borta och han hade slitit sönder vår golvvärmeledning. Det var avloppsvatten på golvet, säger Jessica Nilsson. 

"Man blir chockad"

Hon har aldrig varit med om något liknande tidigare och vet inte om hon ska bli arg eller skratta åt att någon har lagt ner tid på sådan skadegörelse. 

– Det kostar pengar att reparera det han har gjort och det känns inte roligt. Det är oklart om vi kommer öppna toaletten igen. Det är stängd just och vi vet inte hur pass förstörd värmen är, säger Nilsson och fortsätter:

– Man blir chockad över att det finns människor som ger sig på sådana saker. Det är jättemärkligt. Rörmokaren har pluggat avloppshålet eftersom det luktade avlopp när vi kom till jobbet på tisdagen. 

Polisen rubricerar ärendet som skadegörelse och det finns ingen misstänkt för tilltaget.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: