Annons:

Sök

Annons:

Kommunen intensifierar sitt arbete mot smittspridning

Med anledning av de nya svenska fallen av coronavirussmittade intensifierar Hultsfreds kommun arbetet mot smittspridning. Foto: MostPhotos

Kommunen intensifierar sitt arbete mot smittspridning

Hultsfreds kommun har gått ut med information på sin hemsida med anledning av risken för insjuknande av coronaviruset. De intensifierar sitt arbete mot smittspridningen. 

Annons:

Skolelever och förskolebarn, som har befunnit sig i smittspridningsområden, uppmanas att stanna hemma under inkubationstiden och Hultsfreds kommun hänvisar till Folkhälsomyndigheten kring vilka länder och områden som berörs av smittspridning. 

Anställda vid Hultsfreds kommun, som också har besökt smittdrabbade områden eller varit i kontakt med smittad person, ska arbeta hemifrån eller stängas av från arbetet om inte arbetet kan utföras hemifrån. 

Om man har planer på en privatresa till ett land som UD avråder att resa till kan man komma att stängas av från arbetet under en viss period. 

Hultsfreds kommun har dessutom radat upp ett antal allmänna råd för att undvika att sprida smittan och det är information som kommer från 1177 och Folkhälsomyndigheten. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: