Annons:

Sök

Annons:

Sara Dolk lämnar sin tjänst i Hultsfred/Vimmerby – anställs i Västervik

Sara Dolk anställs som ny stadsarkitekt i Västerviks kommun. Idag jobbar hon som stadsarkitekt i Hultsfred - Vimmerby kommun.

Sara Dolk lämnar sin tjänst i Hultsfred/Vimmerby – anställs i Västervik

Efter att den tidigare stadsarkitekten i Västervik, Ulla-Britt Stävmark Andersson, gått i pension har tjänsten varit vakant en tid. Nu är det klart vem som kommer att efterträda henne.
Det blir Sara Dolk som i dag arbetar som stadsarkitekt i Hultsfred och Vimmerby. Det skriver Västerviks kommun i ett pressmeddelande.



 


  

Annons:

Sara Dolk har en bakgrund och erfarenhet från både kommunal och privat sektor. Hon har tidigare jobbat som planarkitekt i både Västerviks och Valdemarsviks kommuner, samt i sin pappas, Bertil Dolks, arkitektkontor.

– Jag är uppvuxen med arkitekturen och brinner för de estetiska frågorna. Det ska bli spännande att komma tillbaka till hemkommunen! Gestaltningen av offentliga miljöer berör ju alla, och jag ser ödmjukt på uppgiften, säger Sara Dolk.

Hon börjar sin nya anställning som stadsarkitekt i Västervik den 7 september.

– Det har varit en process med flera mycket kvalificerade sökande. Det är därför mycket kul att få presentera Sara Dolk som ny stadsarkitekt i kommunen från och med september, säger Västerviks kommuns samhällsbyggnadschef Daniel Niklasson.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: