Annons:

Sök

Annons:

Trio startar grupp för personer som vill förändra sin livsstil:

Elsa Karlsson, Wendela Winglycke och Lina Holmquist håller i gruppen för personer som vill göra en livsstilsförändring. Foto: Privat

Trio startar grupp för personer som vill förändra sin livsstil: "Ett helhetskoncept"

Wendela Winglycke, Elsa Karlsson och Lina Holmqvist är aktuella med en livsstilsgrupp som startar i KGM-hallen på måndag.  

Annons:

Holmquist PT, som också driver gymmet KGM-hallen i Hultsfred, kommer i ett samarbete med Wendela Winglyckes nystartade företag Wendela Winglycke Kost & Hälsa, att starta en livsstilsgrupp där deltagarna tillsammans under åtta veckor kommer att jobba med att genomföra en hållbar livsstilsförändring. 

– Gruppen kommer under denna period coachas av oss och deltagarna kommer att få verktyg till att göra en livsstilsförändring där fokus kommer att ligga på helheten, både träning, kost och den mentala biten. Vi kommer att arbeta mycket i grupp, men då vi alla är olika och har olika målsättningar kommer även individuell coachning att ges, säger Wendela Winglycke. 

"Helhetskoncept för att ge ökad livskvalité"

Deltagarna får lära sig grunderna i styrketräning, konditionsträning, rörlighet och koordination. 

– Fokus kommer att vara att hitta en träningsform som de tycker är rolig och för att öka möjligheten till att de fortsätter träna på egen hand efteråt. De kommer även att få lära sig grundläggande näringslära och få kunskap om hur maten vi äter påverkar våra kroppar. Därtill kommer de även att arbeta med sin livsstil i stort och vilken målsättning de har gällande sin hälsa och livsstil. Ett helhetskoncept för att ge en ökad livskvalité. 

Gruppen startar den 26 oktober och passar alla som vill göra en livsstilsförändring oavsett anledning. Deltagarna erbjuds 16 träningstillfällen med PT, föreläsningar om mental träning, målsättning, kost, hälsa och livsstil och obegränsat med träning i KGM-hallens gym under åtta veckor.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: