Annons:

Sök

Annons:

SMÅLAND: MIKAEL HITTADE ”PREPARERAD” TENNISBOLL PÅ HUNDPROMENADEN

Mikael och hans tik Svea hittade en tennisboll preparerad med spikar på hundpromenaden på lördagen. Foto: Privat

SMÅLAND: MIKAEL HITTADE ”PREPARERAD” TENNISBOLL PÅ HUNDPROMENADEN

Lördagspromenaden höll på att få ett fruktansvärt slut för Mikael och hans tik Svea. Mikael hittade en tennisboll i gräset och skulle precis sparka iväg den till sin bolltokiga hund när han fick se att bollen var preparerad med långa spikar.

Annons:

Det var på lördagen som Mikael var ute och gick med sin sambo och deras tik Svea i centrala Vetlanda.

På lite avstånd fick han se en tennisboll liggande i gräset. Han gick fram till den och skulle precis sparka iväg den till sin hund när han fick se att det stack ut ett antal spikar ur bollen, som någon okänd person hade preparerat den med.

"Bara tur"

– Det var bara tur att jag hann se spikarna innan jag sparkade iväg bollen till Svea. Sånt här är ju verkligen inte bra, det hade ju kunnat ställa till med riktiga skador i en hunds mun som bitar tag om bollen. Jag törs inte tänka på vad som hade kunnat hända, säger Mikael

I Vetlanda har man tidigare varit drabbat av bland annat förgiftade köttbullar som har lagts ut. Men så vitt Mikael vet har spikförsedda utplacerade bollar inte förekommit tidigare.

"Inget friskt beteende"

– Man blir bara förbannad. Det här är inget friskt beteende, och fullständigt meningslöst. Det är ju tur för en sådan person att man inte får syn på honom.

– I fortsättningen får man vara extra försiktig när man är ute och går. Om det har hänt en gång så kan det ju lika gärna igen, säger Mikael.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: