Annons:

Sök

Annons:

NY PADELSATSNING I VIMMERBY – HÄR ÄR DUON BAKOM

Nu blir det nya padelbanor i Vimmerby kommun. Foto: Pixabay

NY PADELSATSNING I VIMMERBY – HÄR ÄR DUON BAKOM

Jonas Hämäläinen och Mats Mårtensson. Det heter duon som nu satsar på en ny padelhall. 

Annons:

– Vi har tillsammans tittat efter lösning på padelhall i ett års tid och kom för inte så länge sen i kontakt med en fastighetsägare som har en bra lokal mät- och höjdmässigt, säger Jonas Hämäläinen i ett pressmeddelande. 

Allt har gått väldigt fort – och nu räknar man med att vara klara innan jul. Det blir två nya banor.

– Banorna och fungerande bokningssystem ska i alla fall vara på plats senast vecka 50 enligt vår plan. Det har gått snabbt sedan vi startade dialogen för några veckor sedan.

"Känner samma sak"

Placeringen av hallen blir i Storebro. 

– Det känns bra då Storebro har en historiskt stark och aktiv idrottskultur och förening, som vi såklart är öppna för ett samarbete med. Men även för att många ska kunna mötas mellan Hultsfred och Vimmerby och spela. Syftet med denna satsning är att kunna erbjuda mer vettiga speltider och även erbjuda lite lägre priser. Vi hör dagligen hur svårt det är att få tider och att det är ganska dyrt. Vi känner såklart samma sak. 

Inget är klart kring eventuellt seriespel.

– Framtiden får utvisa om det blir seriespel, tävlingar och eventuellt flera banor om det finns behov av det. Vad gäller banorna kommer vi satsa på Panoramabanor med tolv millimetersglas enligt WPT-standard. Vi kommer även lägga det senaste WPT-gräset/mattan som nyligen släppts.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: