Annons:

Sök

Annons:

Synoptik blev årets köpman i Hultsfred:

Synoptik i Hultsfred belönades med priset som årets köpman. Lotta Landqvist tog emot priset. Foto: Ossian Mathiasson

Synoptik blev årets köpman i Hultsfred: "Uppe på rätt så normala siffror igen"

Synoptiks butik i Hultsfred har fått ett jättelyft med dubbelt så stora lokaler, två undersökningsrum, fräscht personalrum och lager. I dag belönades butiken med priset som årets köpman. 

Annons:

Leif och Lotta Alexandersson på Frendo fick priset som årets köpman i Hultsfred 2017 och Cristina Andersson och Rune Ström prisades året därpå. 

I och med att det inte blev någon traditionell företagsgala bjöd Hultsfreds kommun in till prisutdelningsceremoni för 2019 års pristagare på kommunhuset. 

Lotta Landqvist på Synoptik i Hultsfred tog emot priset som årets köpman. Priset utses av Hultsfreds Handel och Virserums köping. Hultsfredsbutiken genomgick en omfattande totalrenovering och utbyggnad under flera månader 2019 som gav ett viktigt lyft.

– Det är en utmaning att driva en butik i en liten ort som Hultsfred och mycket handlar om att vara öppen, pigg och glad. Mun-till-mun-marknadsföring är viktigast av allt. Det gör att vi får mer och mer kunder från närliggande orter och där ser vi en ökning. Nu är vi uppe på rätt så normala siffror i beställningar och försäljning men vi ligger fortfarande nästan 40 procent under i trafik. Vi ser oss som en social verksamhet och nu kommer folk när man verkligen behöver det, säger Lotta Landqvist.

Fakta

Den vinnande motiveringen till Synoptik i Hultsfred lyder: 

”Med fullt fokus på att få kunden att se bra ut lockar de både lokala och långväga kunder till centrum i Hultsfred.?Butiken har dessutom gjort en stor satsning i Hultsfred för att i framtiden kunna serva alla kunder på ett ännu bättre sätt med deras höga servicenivå och fantastiska kundfokus som är en viktig del i Hultsfred centrum."

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: