Annons:

Sök

Annons:

Rosander om islossningen på handelsområdet:

Kommunalrådet Lars Rosander (C) är mycket glad för veckans positiva besked. Foto: Ossian Mathiasson

Rosander om islossningen på handelsområdet: "Fantastiskt roligt"

Famera Fastigheter AB har tecknat avtal med två nya butiker till handelsområdet i Hultsfred. Kommunalrådet Lars Rosander (C) tar emot nyheten med stor glädje. 
– Jag tycker att det är fantastiskt roligt att det har lossnat, säger han. 

Annons:

Växjöbaserade Famera Fastigheter AB har tagit över utvecklandet av handelsområdet på Nytorpsvägen i Hultsfred och fått en minst sagt bra start. 

Två ännu okända företag har tecknat avtal för etablering och ser, enligt den aktuella tidsplanen, ut att kunna öppna under första kvartalet nästa år. 

Två butikskedjor är klara

Kommunalrådet Lars Rosander (C) är väldigt glad över att Famera Fastigheter har gjort klart med två kommande etableringar på handelsområdet. 

– De har tecknat avtal med två butikskedjor om etablering på handelsområdet. Jag tycker att det är fantastiskt roligt att det har lossnat och att butikskedjor vill etablera sig här i Hultsfred. Då får man betänka att det är ett osäkert läge till följd av coronapandemin men ändå väljer två butikskedjor att tro på Hultsfred och satsa här, säger Lars Rosander och fortsätter:

– Det känns väldigt roligt och förhoppningen är att det ska kunna bli fler företag som etablerar sig på handelsområdet. Det är de första etableringarna. 

"Fler butiker lockas till området"

Famera Fastigheters vd Johan Erlandsson vill inte säga vad det är för butikskedjor som kommer etablera sig i Hultsfred. Lars Rosander är övertygad om att det kommer bli väldigt bra. 

– Ja, det tror jag. Har man har gjort klart med två butiker så tror jag att fler butiker lockas till området. Handel driver handel. Ju fler som kan etableras på ett ställe desto mer kunder åker dit. Jag tror att det kan bli väldigt bra och ser positivt på utvecklingen.  

Tror du att det kan underlätta för etableringar på Batteriet?

– Ja, absolut. De här etableringarna på handelsområdet kan man naturligtvis ta med sig i kontakten med tänkbara företag inom logistik som kan etablera sig på Batteriet. Det visar på att andra företag tror på Hultsfred. Det är positivt att kunna visa det. Sedan har det kanske ingen direkt betydelse men indirekt kan det ha en positiv påverkan. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: