Annons:

Sök

Annons:

LOPPISBYGGNAD I TRE VÅNINGAR UTE TILL FÖRSÄLJNING: ”REDAN FÅTT BUD”

Virserums Möbellager, en stor loppisbyggnad i tre våningar, ligger ute till försäljning för nästan en miljon kronor. Foto: Fastighetsbyrån/Pressbild

LOPPISBYGGNAD I TRE VÅNINGAR UTE TILL FÖRSÄLJNING: ”REDAN FÅTT BUD”

Den 900 kvadratmeter stora loppisen i Hultarp utanför Virserum ligger ute till försäljning för nästan en miljon kronor. 
– Jag har redan fått bud och många mejlintressenter, säger Magnus Eek, mäklare på Fastighetsbyrån Vimmerby/Hultsfred. 

Annons:

Om man drömmer om att driva en stor loppis har en unik möjlighet dykt upp i dag. Virserums Möbellager, en 900 kvadratmeter stor loppis i tre våningar, har drivits av familjen Wiklund i 30 år och har en välinarbetad verksamhet. 

I dag lades den stora byggnaden ut till försäljning. Hela huset säljs och alla inventarier ingår i köpet. Utgångspriset uppgår till 995 000 kronor. 

– Vi har bestämt oss för att sälja rubbet på grund av åldersskäl och kommer inte klara av att driva verksamheten vidare. Vi har inget val, säger Kajsa Wiklund, som har drivit verksamheten tillsammans med sin man Lars Wiklund. 

Det har en gång i tiden varit möbeltillverkning i byggnaden och familjen Wiklund har drivit sin loppisverksamhet i byggnaden under de senaste 30 åren. 

– Vi har två våningar med möbler i form av matsalsmöbler, stolar, sängar, soffgrupper och soffbord. En stor del av bottenvåningen består av småsaker. Det blir spännande att se vad som händer, säger Kajsa Wiklund. 

Visning i april

Magnus Eek, ansvarig mäklare från Fastighetsbyrån, berättar att han la ut det unika objektet till försäljning för några timmar sedan. Den stora byggnaden ligger i Hultarp, fyra kilometer norr om Virserum och några hundra meter från riksväg 23. 

– Ägarna har bedrivit loppis och sålt antikviteter i dessa lokaler i 30 år. Det är ett unikt tillfälle för den som vill bedriva en loppisverksamhet i och med att den är så välinarbetad. Det är en omtyckt och populär verksamhet. De säger att det har kommit folk från nästan hela Sverige för att handla.  Familjens önskemål är att det är någon som fortsätter och utvecklar verksamheten i deras fotspår. 

Det blir visning på fastigheten den 14 april och intresset är så här i början väldigt stort. 

– Jag har redan fått bud och många mejlintressenter. Det ligger i tiden med loppis och återvinning som jag tror att det kommer gå bra. Det är många som satsar på sådana verksamheter. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: