Annons:

Sök

Annons:

Valborgsfirandet i Hultsfred ställs in även i år:

Så här såg det ut vid Hultsfreds scoutkårs Valborgsfirande 2019. Nu har föreningen fattat beslut om att ställa in firandet för andra året i rad på grund av pandemin. Foto: Arkivbild

Valborgsfirandet i Hultsfred ställs in även i år: "Ytterst tråkigt"

Det blir precis som i fjol inget traditionellt valborgsfirande i Hultsfred till följd av den rådande coronapandemin. 
”Det är kanske inte helt oväntat men vi vill ändå förtydliga det”, skriver Christian Nytorpet, ordförande i Hultsfreds scoutkår, i ett pressmeddelande. 

Annons:

Traditionellt sett städar vi ut vintern, bränner majbrasor och sjunger vårsånger på valborgsmässoafton. Liksom i fjol sätter coronapandemin stopp för valborgsfirandet i Hultsfred. Det är ett beslut som Hultsfreds scoutkår har fattat. 

”Detta är tredje året som kåren ska arrangera valborg i Hultsfred och det är andra gången vi tvingas ställs in. Det är ytterst tråkigt att än en gång tvingas ställa in och detta firande som vi ändå haft förhoppningar att kunna genomföra. Men med senaste tidens smittspridning och att inga lättnader i restriktionerna om allmänna sammankomster är i sikte så är det ej genomförbart”, skriver Christian Nytorpet, ordförande i arrangörsföreningen Hultsfreds scoutkår, i ett pressmeddelande. 

Nytorpets förhoppning är att vaccinationerna löper på ett bra sätt och de kan bjuda in till ett valborgsfirande 2022.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: