Annons:

Sök

Annons:

KLART MED KÖPARE TILL LOPPISBYGGNAD I TRE VÅNINGAR

Nu är det klart med en köpare till Virserums Möbellager, en stor loppisbyggnad i tre våningar i Hultarp utanför Virserum. Foto: Fastighetsbyrån/Pressbild

KLART MED KÖPARE TILL LOPPISBYGGNAD I TRE VÅNINGAR

Virserums Möbellager har legat ute till försäljning och blev snabbt en klickmagnet på Hemnet. Nu är en köpare klar till den 900 kvadratmeter stora loppisen i tre plan i Hultarp. 

Annons:

Vår tidning skrev i slutet av mars om att den 900 kvadratmeter stora loppisen i Hultarp utanför Virserum var ute till försäljning för nästan en miljon kronor. 

Hela huset såldes och alla inventarier ingick i köpet. Kajsa Wiklund har drivit verksamheten tillsammans med sin man Lars Wiklund i 30 år och kände att det var dags att sälja fastigheten på grund av åldersskäl. 

Klart med köpare

Nu skriver Virserums Möbellager på sin Facebooksida att fastigheten är såld. 

”Vi kan nu meddela att vi har en köpare som kommer ta över verksamheten den 1 oktober. Till dess har vi öppet som vanligt. Vi hoppas att många av er vill komma och vara en del av vårt 30:e (!) och sista år”, skriver Virserums Möbellager på sin Facebooksida. 

Magnus Eek, ansvarig mäklare från Fastighetsbyrån, bekräftar att fastigheten är såld. 

– Jag kan bekräfta att verksamheten är såld. Det var många som var intresserade och fastigheten såldes före visningen som skulle ha varit tidigare i april. Verksamheten kommer drivas vidare och utvecklas, säger Magnus Eek. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: