Annons:

Sök

Annons:

Tyskar tar över stor loppisbyggnad: ”Har stora visioner och idéer”

Två tyskar med stora visioner tar över Virserums Möbellager i Hultarp i höst. Foto: Fastighetsbyrån/Pressbild

Tyskar tar över stor loppisbyggnad: ”Har stora visioner och idéer”

Nu har de nya ägarna till Virserums Möbellager kritat på och tar över verksamheten den 1 oktober. 
– Jag har fått på mejl att de har skrivit på så det är bekräftat, säger Magnus Eek, ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån Vimmerby-Hultsfred. 

Annons:

Lars och Kajsa Wiklund sålde tidigare under våren sin 900 kvadratmeter stora loppis i Hultarp utanför Virserum på grund av åldersskäl. Två män från Tyskland är nya ägare och tar över verksamheten den 1 oktober. 

– Den ena mannen har en sommarstuga i Hultarp sedan 2009 så han har berättat att han har gått och väntat på det här huset i fem år. Han är en känd dirigent som reser omkring i världen. Han känner ägarna mycket väl och tar tillsammans med en annan tysk över fastigheten i oktober, båda två jobbar inom musikbranschen. Den ena mannen bor i Wien och den andra i München, säger Magnus Eek på Fastighetsbyrån Vimmerby-Hultsfred. 

Vad kan du säga om de nya ägarnas planer?

– De kommer driva loppisen vidare och utveckla den med ett litet annat koncept. De har stora visioner och idéer, säger Magnus Eek. 

Det var många som var intresserade av fastigheten som blev en riktig klickmagnet på Fastighetsbyråns hemsida och Hemnet och såldes före planerad visning.

– Det var ett 15-tal som skulle komma på visningen men säljarna fick ett så bra bud som de tog direkt. Säljarna har fått bra betalt och det blir en bra helhetslösning, säger Eek. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: