Annons:

Sök

Annons:

SD:s tidigare toppnamn flyttar tillbaka och öppnar för politisk comeback

John Hoffbrink, Sverigedemokraternas tidigare toppnamn i Hultsfreds kommun, ska flytta tillbaka till Virserum i höst och kan tänka sig att återvända till politiken. Foto: Ossian Mathiasson

SD:s tidigare toppnamn flyttar tillbaka och öppnar för politisk comeback

John Hoffbrink har varit borta från Hultsfredspolitiken det senaste året och har bott i Sölvesborg sedan i våras. I höst flyttar han tillbaka och kan tänka sig att återvända till politiken. 
– Vi får se om SD hör av sig, säger John Hoffbrink i en intervju med vår tidning. 

Annons:

Dagens Hultsfred berättade i juni förra året att John Hoffbrink, Sverigedemokraternas toppnamn i Hultsfreds kommun, hade bestämt sig för att lämna alla politiska uppdrag med omedelbar verkan. 

Han flyttade till Sölvesborg, en ort i västra Blekinge, under våren 2021 och nu har han bestämt sig för att flytta tillbaka till Virserum i höst. Han kan mycket väl tänka sig att återvända till politiken så länge Sverigedemokraterna hör av sig. 

– Jag har sagt upp lägenheten i Sölvesborg och flyttar tillbaka till Virserum i höst. Jag vill inte gå in närmare på anledningen utan jag vill meddela att jag flyttar tillbaka. Det kan hända att SD hör av sig, säger John Hoffbrink. 

Är du sugen på att återvända till politiken?

– Det kan jag mycket väl vara om jag får förfrågan från SD. 

Du kommer inte höra av dig till dem?

– Nej, det kan jag inte tänka mig. Jag väntar i så fall på en inbjudan från deras sida. Jag har det bra som jag har det men det kan vara kul att munhuggas lite med andra politiker. 

Vad är det roligaste med politiken?

– Att andra politiker har sin uppfattning och att vi inom SD har vår uppfattning, då gäller det att gå upp och ta diskussionen i talarstolen. Gör man inte det utan bara sitter och säger ja så är man bara en nickedocka. Jag gillar att gå upp i talarstolen och säga vad jag tycker och känner. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: