Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Hultsfredskonstnär ställer ut i Vimmerbyateljé för andra gången

Lina Anemyr från Hultsfred är aktuell med utställningen "Bland blyerts & bilar" på CHG Ateljé och Galleri i Vimmerby. Foto: Pressbild

Hultsfredskonstnär ställer ut i Vimmerbyateljé för andra gången

CHG Ateljé och Galleri öppnar upp för sommaren och börjar med konstnären Lina Anemyrs utställning ”Bland blyerts & bilar”. 

Annons:

Lina Anemyr står inför sin andra separata utställning på CHG Ateljé och Galleri i Vimmerby. Utställningen heter "Bland blyerts och bilar". 

– I sin jakt på motiv som utmanar och inspirerar upptäckte Lina Håkan Nyströms Facebooksida "Classic cars with owners”. Där har Håkan lagt ut otaliga mängder foton på veteranbilar. Lina såg Håkans sinne för vinklar och kontraster, och det fångade hennes intresse, säger Ann-Marie Brushane, gallerist på CHG Ateljé och Galleri. 

Lina ställer ut tavlor efter fotografier tagna av fotografen Mita Svensson. 

– Det blir lite djur och natur och lite gammalt och lite nytt. Gamla tegelbruket i Herrtorpet och nya strandpromenaden i Hultsfred. Underlaget till dessa har Lina fotat själv, säger Brushane. 

Det blir vernissage på Vimmerateljén under lördagseftermiddagen. Utställningen går att ta del av fram till fredagen den 19 juli. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: