Annons:

Sök

Annons:

Ingen verksamhet efter försäljningen –

Sedan välbesökta Virserums Möbellager i Hultarp såldes har ingen verksamhet bedrivits. Foto: Fastighetsbyrån/pressbild

Ingen verksamhet efter försäljningen – "Inte så vi tänkte det skulle bli"

Virserums Möbellager såldes för snart två år sedan. Nya ägarna har inte bedrivit någon verksamhet sedan de tog över.
– Det var inte så här vi hade tänkt att fortsättningen skulle bli, säger Kaisa Wiklund.

Annons:

Hon och maken Kjell Wiklund satte under våren 2021 ut Virserums Möbellager i Hultarp till försäljning för närmare en miljon kronor.

Den välbesökta loppisen på 900 kvadratmeter, fördelat på tre våningar där alla inventarier ingick i affären, blev snabbt en klickmagnet på Hemnet.

Fastigheten såldes före visning.

– Det var ett 15-tal som skulle komma på visningen men säljarna fick ett så bra bud som de tog direkt. Säljarna har fått bra betalt och det blir en bra helhetslösning, sa fastighetsmäklaren Magnus Eek.

Huset står öde 

Nya ägarna uppgavs ha velat köpa fastigheten i fem år när makarna Wiklund bestämde sig för att avveckla på grund av åldersskäl och då hette det att "två tyskar med stora visioner tagit över Virserums Möbellager i Hultarp".

Kaisa och Kjell Wiklund drev dock verksamheten vidare den säsongen, september ut. Sedan dess står huset öde. Det är snart två år sedan nu som affären blev klar, men fortfarande finns inga spår av att loppisen ska öppna.

Kaisa Wiklund säger sig vara besviken på hur det blev.

– Jag vet inte vad som har hänt. Nya ägarna skulle ju fortsätta och driva det i mindre skala. De skulle även ha lite musik där, men det har inte blivit någonting som jag vet, utan det har helt dött.

"Folk undrar fortfarande" 

Hon säger sig ha funderat på varför verksamheten inte kommit igång.

– Jag har flyttat ifrån Hultarp, men fortfarande under folk varför det inte är öppet. I Möbellagret behöver de ju inte ha någon direkt värme på, men det kostar ju en del att ha det stående också.

Vad tänker du kring att Virserums Möbellager är stängt sedan ni avvecklade?

– Det tycker jag verkligen är jättesynd, säger Kaisa Wiklund. Det var inte så här vi hade tänkt att fortsättningen skulle bli, utan vi sålde för att det skulle drivas vidare. I alla fall i liten skala, i vart fall på undervåningen. Det var ju ett så stort intresse för verksamheten medan vi hade den.

 

Fotnot: Vi har försökt få kontakt med det nya ägarparet utan att lyckas.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: