Annons:

Sök
  • Iselin vann publikens pris – se arrangemanget hon tävlade med

    Iselin Bråten Latif fick komma upp på scen och ta emot publikens pris av bland andra Karl Fredrik på Eklaholm. Foto: Privat

  • Iselin vann publikens pris – se arrangemanget hon tävlade med

    Foto: Privat

  • Iselin vann publikens pris – se arrangemanget hon tävlade med

    Tävlingsbidraget som röstades fram som publikens favorit. Foto: Privat

Iselin vann publikens pris – se arrangemanget hon tävlade med

Iselin Bråten Latif fick, som hon tycker, det finaste priset när hon debuterade på tävling – hon vann publikens pris. Och kom på plats åtta av 20 deltagare.
– Jag är så sjukt stolt över mig själv, säger Iselin som blev så glad att hon började gråta.

Annons:

Iselin Bråten Latif stängde sin blombutik More Leafs Please på fredagen för att bege sig från Virserum till Karlstad, där hon debuterade på floristtävlingen under trädgårdsmässan ”Sköna gröna trädgård”.

Det blev ingen pallplats för Iselin, som bland annat tävlade med en stubbe som hon fått av en kund. Den smyckades med blommor som avslöjades först på tävlingsdagen, några olika fritillaria, riddarsporre, ringblomma, tulpaner, ranunkel, iris och clematis.

Men – hennes arbete uppskattades så mycket av besökarna att hon röstades fram till publikens favorit.

– Enligt mig så är publikens pris det bästa priset, för domarna kommer inte komma och handla av mig eller beställa blommor utan det är alla underbara människor i publiken, sa hon efter tävlingen.

Fin ambassadör för orten

Hon var dessutom en ambassadör för Virserum genom att hon bar en tröja som det stod "More Leafs Please Virserum" på, som hon fått av sin pappa och extramamma.

Hur känns det nu efter tävlingen?

– Det känns så himla skönt, förväntade mig inte någonting så jag blev så glad och började gråta, säger hon och fortsätter:

– Det känns så underbart att få uppskattning för det man skapar och att så många tyckte om det. Jag fick bäst poäng på dekorationen, men fick bra betyg på båda tävlingsmomenten. Så skönt att få en ordentlig bedömning, för då vet jag vad jag ska fokusera på i nästa tävling i höst på Elmia.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: