Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Kom hem stolt från senaste tävlingen – så såg hennes arbeten ut

Iselin Bråten Latifs båda tävlingsbidrag i blomsterbinderitävlingen Flower Grand prix, som avgjorts på Elmia. Foto: Privat

Kom hem stolt från senaste tävlingen – så såg hennes arbeten ut

Hon hade varit nöjd med att komma topp tio – och kom femma. Iselin Bråten Latif, som driver blombutiken More leafs please i Virserum, kom hem stolt från sin senaste tävling.

Annons:

I samband med Elmia Garden samlas landets bästa florister i Flower Grand prix som vänder sig till både elit och debutanter. I den senaste klassen deltog Iselin Bråten Latif, som bor i Mörlunda. Det blev slutligen en femteplats av 21 tävlande.

– Jag är jättenöjd. Jag sa innan att kommer jag topp tio är jag nöjd och så kom jag femma, det var jätteskönt.

Högsta poäng på tekniken

Det var två tävlingsmoment, dels göra ett diadem med inspiration av höstglöd, dels en krans i dekorativ stil, även den med inspiration av höstglöd. 

– Jag gjorde en vild krans i olika nivåer, jag tyckte min såg väldigt rolig ut, säger Iselin Bråten Latif som dock är besviken på att de 45 minuterna i första diademmomentet gick alldeles för fort.

– Jag blev faktiskt inte ens färdig. Men fick ändå bra poäng, full pott på tekniken då är jag nöjd. I andra arbetet fick jag riktigt bra poäng på nästan allt de kollade på. Den fick jag riktigt höga poäng på, så jag är stolt, summerar hon Flower Grand prix.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: