Annons:

Sök

Annons:

Hultsfredsbutiken utökar sitt sortiment: ”Ett hål som vi vill fylla”

Martina Alexandersson på Frendo i Hultsfred står framför hyllorna som har fyllts med ett utökat barnsortiment. Foto: Privat

Hultsfredsbutiken utökar sitt sortiment: ”Ett hål som vi vill fylla”

Hultsfred har inte längre en renodlad leksaksaffär. Nu tar Frendo tag i saken och utökar sin barnhörna. 
– Vi känner att det är ett hål som vi vill fylla, säger Martina Alexandersson på Frendo i Hultsfred.

Annons:

Systrarna Carina Svensson och Elisabeth Pihl drev leksaksaffären Smått och Gott i 22 år och valde att lägga ner butiken för gott i januari. 

Frendo har nu bestämt sig för att fylla den uppkomna luckan och utökar sitt sortiment i barnhörnan med presenter till barnkalas, dop och födelsedagar, spel, pussel, nallar och pusselböcker. 

– Vi har utökat vårt barnsortiment då vi tappade leksaksaffären i centrum. Vi känner att det är ett hål som vi vill fylla. Vi har inte så mycket plats men vi har trollat fram en yta med två sektioner. På vår lilla yta så har vi försökt få ett så brett sortiment som möjligt för pojkar och flickor i alla åldrar, säger Martina Alexandersson på Frendo i Hultsfred. 

"Fick en efterfrågan med en gång"

Frendo har sedan tidigare haft ett litet barnsortiment och numera har Hultsfredsbutiken en liten leksaksaffär också. 

– När Smått och Gott la ner fick vi en efterfrågan med en gång. Jag kan tänka mig att det största behovet är smidiga presenter till olika kalas. Vi har valt ett sortiment som vi tycker passar oss. Vi får inte plats med barbiedockor eller lego så vi har valt ett finare men prisvärt sortiment, säger Alexandersson. 

Vad har ni fått för reaktioner?

– Det är många som har svarat på sociala medier, kikat i butiken och flera har redan handlat så det är jättekul. Vi har bara plockat om i butiken så inget har tagits bort. Med tiden har vi blivit bra på att trolla med knäna. 

Ska ni utöka sortimentet ännu mer?

– Vi har tagit hem en hel del leksaker, sedan får vi se vilket behov som finns. Vår plan är att utöka med en del kontorsmaterial också. Vi har en liten början men det sortimentet håller vi på att jobba upp. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: