Annons:

Sök

Annons:

Drömt om det i flera år – nu startar Ludvig eget byggföretag

Efter att ha haft tankar om det i många år väljer nu Ludvig Ståhl att starta eget byggföretag. Foto: Privat

Drömt om det i flera år – nu startar Ludvig eget byggföretag

Han har drömt om att starta eget företag i flera år. Nu gör Ludvig Ståhl, 28, det inom byggbranschen. 
– Det har varit min plan under ganska lång tid. Jag har varit i branschen i 12,5 år och känner att jag vill köra själv, säger han. 

Annons:

Ludvig Ståhl från Hultsfred registrerade sitt aktiebolag i februari och nu har Ståhls Bygg & Murartjänst AB sett dagens ljus. 

Han är snickare och utför det mesta inom byggnation och murningsarbeten, bland annat skorstensjobb, takläggning och nybyggnation. 

– Jag har jobbat i branschen i många år. Det har alltid funnits en tanke på att starta eget företag men det är väl på senare år som jag har funderat på det på riktigt. Skorstensrenovering är en mer nischad tjänst som jag har med i företaget, säger Ludvig Ståhl.  

"Kul med nya utmaningar"

Han drar igång sitt nya byggföretag, som kommer fokusera på jobb i Vimmerby och Hultsfred med omnejd, i månadsskiftet mars-april.

– Det mesta är förberett och färdigt, det är bara själva arbetet som inte har börjat. Jag börjar i mitten av nästa vecka, säger Ståhl.

Hur tror du att det kommer gå?

– Det ska nog gå bra. Jag har en hel del kontakter så det blir helt klart spännande. Det finns nog utrymme för mitt företag, det är känslan i alla fall. Jag har jobbat rätt mycket i Vimmerby så där har jag en del jobbkontakter.

Hur ska det bli att gå från anställd till egen företagare?

– Det ska bli spännande och kul med nya utmaningar.

"Har en del jobb"

Att anställa är inget han har med i planeringen för stunden. 

– Jag kommer köra själv till att börja med och det finns inga planer på anställda i nuläget. Vi får se vad framtiden säger.

Vad har du fått för gensvar?

– Det är rätt färskt än så länge. Facebook-sidan var det första som kom ut för allmänheten och Instagram-sidan gjordes häromdagen. Jag har en del jobb och får hoppas att det fortsätter ringa på.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: