Annons:

Sök

Annons:

Restaurang i centrum ligger ute till försäljning

Ritta Chickens verksamhet med inventarier i centrala Hultsfred ligger ute till försäljning på Facebooks Marketplace. Foto: Ossian Mathiasson

Restaurang i centrum ligger ute till försäljning

Ritta Chicken i Hultsfred är stängd sedan flera månader tillbaka. Nu ligger restaurangen ute till försäljning på Facebooks Marketplace. 
– Det stämmer. Tanken är att det ska säljas, säger Abeer Mahsin. 

Annons:

Restaurangägaren Abeer Mahsin bestämde sig för att bomma igen snabbmatsrestaurangen i centrala Hultsfred för några månader sedan, drygt ett år efter öppningen.

Då talade det mesta var att verksamheten skulle läggas ner och nu kan Dagens Hultsfred berätta att restaurangen stängs för gott. Samtliga inventarier, inklusive hyreskontraktet med hyresvärden VBO Fastighets AB, ligger ute till försäljning för 250 000 kronor på Facebooks Marketplace.

– Det är inte så lätt för mig att ta hand om det så det är bättre att det säljs. Jag pluggar och har jobb så det känns rätt att jag säljer det, säger Abeer Mahsin och fortsätter: 

– Det är en fastighet som vi hyr av VBO Fastighets AB. Vi säljer våra grejer (möbler, ventilation, utrustning) och överlåter kontraktet till den som köper det. Verksamheten är fullutrustad och allt som vi säljer är vårt.

Hur ser intresset ut?

– Det är många som har varit intresserade men det är många som ansöker om lån från banken men de får det inte godkänt på grund av coronapandemin. Det är lite synd. Vi vill inte sälja det så dyrt så vi har lagt ut det för 250 000 kronor på Marketplace. Jag vill bara få det sålt och är beredd på att förlora mycket på det. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: