Annons:

Sök

Annons:

Här är artisterna som spelar på sommarens öltält i Vimmerby

Elin Namnieks, Locknevibördiga artisten som går under artistnamnet Namelle, kommer uppträda på öltältet i Vimmerby i sommar. Foto: Agnes Strand/Pressbild

Här är artisterna som spelar på sommarens öltält i Vimmerby

Åbro Bryggeris och Brygghusets årliga öltält arrangeras lördagen den 8 juni. Nu är artistuppsättningen klar till sommarens endagarsfest.

Annons:

Det blir öltält i Vimmerby även denna sommar. Lördagen den 8 juni har arrangören Åbro Bryggeri och Brygghuset förhoppningar om att många personer tar sig till Källängsparken. 

– Det känns som att folk är glada för att det blir öltält i år igen. Vi har fått väldigt många frågor om när det blir och det är ganska mycket som ska ordnas innan man får okej för att köra, säger Nina Eklund, pub- och restaurangchef på Brygghuset. 

Så ser artistuppställningen ut

Med knappt en månad kvar till årets öltält i Källängsparken kan nu Nina Eklund presentera artistuppsättningen. 

– Vi kommer ha tre artister i år. Vi börjar med Janne Gustafsson, fortsätter med Namelle (Elin Namnieks) med band och avslutar med Lifvens. Vi uppskattar att det är närproducerat och det är artister med koppling till Vimmerby kommun, säger Nina Eklund. 

Vad ser ni för fördelar med det?

– Man vet vad man får. Det är extra roligt att Elin (Namnieks) vill komma till Vimmerby och göra en spelning eftersom hon har fullt upp med spelningar utomlands. Att det passade in i hennes kalender är väldigt roligt.

Janne Gustafsson är anställd på Åbro Bryggeri och håller på med musik på fritiden.

– Han sjunger och spelar gitarr och använder sig ibland av munspel. Han kommer i samband med Upptäckardagen spela på Brygghuset under lunchen, säger Nina Eklund. 

Att kvällen avslutas med Lifvens ser Nina Eklund positivt på. 

– Det blir ös när Lifvens spelar. De drar folk och det är rätt band på småtimmarna. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: