Annons:

Sök

Annons:

KARLSTRÖM STOR MATCHHJÄLTE NÄR MÅLILLA VANN IGEN

Eric Karlström blev matchvinnare för Målilla i kväll. Foto: Arkivbild

KARLSTRÖM STOR MATCHHJÄLTE NÄR MÅLILLA VANN IGEN

Målilla låg under med 5-3 med drygt tio minuter kvar. Då klev Eric Karlström fram. Med tre mål på drygt tio minuter såg Karlström till att hans Målilla tog hem matchen med 7-5.
– Vi malde ned dem, säger tränare Ove Nilsson.

Annons:

Målilla visade stor moral på hemmais under fredagskvällen. Laget var mycket illa ut mot Waggeryd, men en formidabel avslutning fixade en ny seger. Eric Karlström blev stor matchvinnare när han sköt 4-5, 6-5 och 7-5 på drygt tio minuter. Matchavgörande målet kom i den 90:e minuten.

– Det är alltid roligt när det är jämnt in i det sista och publikfriande när det går åt rätt håll. Jag var inte så orolig även om de ledde med 5-3 länge, de var tröttkörda och vi malde ned dem.

"Bästa laget vi mött" 

Målilla visade sig inte från sin bästa sida i första halvlek och låg under med 2-3 i paus. I andra gjorde Waggeryd både 2-4 och 3-5 – men sedan orkade inte bortalaget längre.  

– Vi är inte uppe i nivå i första halvlek, men Waggeryd är det bästa laget vi mött hittills. Det var lite slarvigt i första och de fick lite billiga mål. I andra fick de en skada och kunde knappt göra några byten och vi hade många lägen att köra mål. Det kändes ändå som att vi skulle ta det. I slutet tog de timeout för att de inte orkade och då flyttade vi upp lite.

Karlström var bäst på plan och får beröm tillsammans med Oskar Nilsson. Segern var de rödvitas femte raka.

– Jag trodde vi skulle klara oss skapligt i den här serien, men inte att det skulle gå såhär bra.

Mål+assist: Eric Karlström 3+0, Leo Stolt 2+1, Oskar Nilsson 1+2, Marcus Skoog 1+0, Knut Gunnarsson 0+1, Daniel Skog 0+1.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: