Annons:

Sök

Annons:

Erik Karlsson gjorde Målillas kvitteringsmål till 1-1 borta mot Tjust Bandy U. Foto: Ossian Mathiasson

"Bara" en poäng för serieledande Målilla Bandy

Serieledande Målilla fick bara med sig en pinne från eftermiddagens bortamatch i bandytvåan mot Tjust Bandy U.
– Det såg ut som det har gjort tidigare, vi för spelet men har svårt att göra mål, säger tränaren Ove Nilsson.

Annons:

Det var Målilla som drog upp farten i den första halvleken, och hade ett klart övertag både sett till spelet och antalet chanser.

– Jag tycker att vi borde haft ledningen med tre-fyra mål efter den första halvleken. Det såg ut som det har gjort tidigare i många matcher. Vi är det bättre laget och spelförande, men gör ju inte mål. Jag vet inte om det har satt sig i huvudet på killarna, och att de kanske tänker för mycket i de avgörande lägena, säger Ove Nilsson.

Måltorka i tre halvlekar 

Ställningen i paus var 1-0 till hemmalaget Tjust, och det skulle dröja till den 64:e minuten innan Målilla kunde bryta sin då mer än tre halvlekar långa måltorka.

Det var Erik Karlsson som stod för kvitteringen, och bara minuten senare hade Knut Gunnarsson även gett Målilla ledningen med 2-1.

Tjust Bandys 2-2-mål kom sedan med knappa 20 minuter kvar att spela.

– De gör i stort sett mål på de chanser de har. Spelmässigt var den andra halvleken jämnare, men vi borde avgjort det här i den första, menar Ove Nilsson

Irriterad avslutning 

Matchen, som innehöll åtta minuters tilläggstid sedan en domare fått trassel med en skridsko, avslutades med ett rejält gruff som renderade i fyra stycken tiominutersutvisningar.

Ove Nilsson vill inte lyfta fram någon spelare före någon annan.

– Nej, det var en jämn insats. Spelmässigt gör vi det bra, och får vara nöjda med det – även om man så klart vill vinna en sådan här match, säger Målilla-tränaren.

I en väldigt haltande tabell, där Målilla har klart flest matcher spelade, ligger man nu bara två poäng före Åby/Tjureda och fem före Månsarp.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: