Annons:

Sök

Annons:

Målilla och Hebe delade broderligt på poängen i seriepremiären

Rasmus Sandsborg gjorde IF Hebes mål i premiären mot Målilla som slutade 1–1. Foto: Ossian Mathiasson

Målilla och Hebe delade broderligt på poängen i seriepremiären

Målilla GoIF och IF Hebe delade broderligt på poängen i dagens division 6-premiär. 
– Ett tungt poängtapp när vi är det genomgående bättre laget. Vi hade svårt att få till de klara målchanserna, säger tränaren Johan Hägg. 

Annons:

Division 6-säsongen inleddes med ett kommunderby som slutade med delad pott. Rasmus Sandsborg gav Hebe ledningen med 1–0 efter knappa kvarten och Rodon Sulejmani kvitterade till 1–1 tio minuter från slutet. Det var efter en tilltrasslad situation i straffområdet som Sulejmani tryckte in kvitteringen. 

– Det var inget skönspel på en svårspelad plan. De gjorde 1–0 på vårt misstag. Vi hade ett inkast på offensiv planhalva, kastade fel och hade hela truppen uppe när de vände på spelet och gjorde 1–0. Det var det enda läget de hade i första medan vi hade bollinnehavet. De tryckte på i början av andra, sedan var det vi som jagade kvittering och fick utdelning, säger Johan Hägg och fortsätter: 

– Jag kan inte säga att vi ska vinna matchen då vi måste bli vassare på att komma till chanser. Tråkigt med poängtapp. Vi skapar inte tillräckligt med chanser för att jag ska säga att vi ska vinna. Vi får skylla oss själva. 

Besvikelse i Hebe-lägret

Jan Johanssons gäng åker hem till Silverdalen med besvikelsen över att det blev en poäng. 

– Jag ser det som två förlorade poäng och tänker inte gå in på varför i media. Vi spelar bra fotboll i början av både första och andra halvlek. Mot slutet av halvlekarna blir vi lite tillbakatryckta och vi faller ihop lite i andra halvlek. Vi gör en bra match och jag måste säga att vi förlorar två poäng, säger Jan Johansson. 

Abdul Hussien Nawrozi och Robin Söderholm förtjänade beröm i Hebe. I Målilla var det ingen spelare som stack ut. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: