Annons:

Sök

Annons:

Jakobsson ledde BOIF till seger mot Hebe

Hampus Jakobsson blev tvåmålsskytt när Blackstad/Odensvi slog Hebe med 2–1. Foto: Ossian Mathiasson

Jakobsson ledde BOIF till seger mot Hebe

Blackstad/Odensvi drog det längsta strået och slog IF Hebe med 2–1. Hampus Jakobsson gjorde 1–0 på Sverker Johanssons variant efter sju sekunder och 2–1 i början av andra halvlek. 

Annons:

Viktor Fransson var inte alls nöjd med vad hans Blackstad/Odensvi åstadkom mot Hjorted/Totebo. I kväll visade laget bättre takter och vann med minsta möjliga marginal. Redan efter sju sekunders spel låg bollen i Hebes målbur. 

– Vi gjorde mål på en variant som vår målvakt Sverker Johansson har kommit på. Vi slog en långboll direkt på avspark och alla sprang på den och Hampus (Jakobsson) hann först. En lyckad målvaktsvariant, säger Viktor Fransson. 

Rasmus Sandsborg kvitterade till 1–1 innan Hampus Jakobsson blev tvåmålsskytt i upptakten av andra halvlek. 2–1-resultatet stod sig matchen ut och BOIF leder serien, fem poäng före Överum och Hjorted/Totebo. 

– Vi har kanske lite hetare chanser i första och de har ett stolpskott i andra. Matchen skulle kunna bli 3–3, eller 5–4 till oss, om man ser till antalet chanser. Det hade inte varit orättvist med ett oavgjort resultat. En ren kämpainsats och ett stort fall framåt jämfört med senast, säger Viktor Fransson. 

Johansson vaktade Hebes mål

Ett sargat Hebe gjorde vad man kunde mot serieledaren och höll på att plocka en poäng. Tränaren Jan Johansson fick ställa sig i målvakten då Elias Johansson och Viktor Lockström saknades. 

– Vi stod upp otroligt bra med tanke på att vi har problem med folk. Vi sov när de gjorde 1–0, sedan kom vi in i det. Blackstad slår sina långbollar och har ett vasst huvudspel. Vi fick in 1–1 och jag är så imponerad av grabbarna. Det är årets bästa insats mot serieledaren. Jag lyckades inte skjuta iväg bollen tillräckligt långt när de tvärvände, slank igenom och gjorde 2–1. Jag tycker att förtjänta av en poäng med tanke på vår insats, säger Jan Johansson. 

Max Wiman och Hampus Jakobsson var BOIF:s bästa spelare mot Hebe. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: