Annons:

Sök

Annons:

Tre mål sista tio i dramatiskt derby utan vinnare

Flamur Mullali blev målskytt för Lojal. Foto: Ossian Mathiasson

Tre mål sista tio i dramatiskt derby utan vinnare

Kvällens derby mellan Hebe och Lojal innehöll det mesta – och bjöd på en dramatisk avslutning. När krutröken lagt sig kunde lagen placera varsin poäng under huvudkudden. 
– Det är klantigt att släppa in 3-3, men det var rättvist, säger Filip Ingemarsson, Lojals tränare.

Annons:

Det blev en svängig historia i Silverdalen ikväll. Lojal inledde bäst och tog ledningen tidigt. Hebe bet sig ännu en gång tillbaka in i en match och kunde gå fram till 2-1 i början av andra. Därefter blev hemmalaget för passivt – något som Lojal inte var sena att utnyttja. 2-2 kom i 81:a och 3-2 i 86:e. Klappat och klart för tre poäng i rälsbussen till Vena? Nej.

Hebe kvitterade med ett fint avslut i nättaket och var sedan en stolpträff från segern. 3-3 var dock rättvist.

– Det var en bra division sex-match, det svängde en hel del. Det var lite chanser och ganska öppet spel, det blev stora ytor. Vi tappar matchen lite och de går fram till 2-1, men sedan jobbar vi på och gör 3-2. När det är så lite kvar är det väldigt klantigt att släppa in 3-3. Det känns mer som en förlust, säger Ingemarsson. 

"Jag vet inte"

Janne Johansson i hemmalägret:

– Vi står lite på hälarna i början, de gör 1-0 direkt, men sedan nöter vi oss in i det och spelar bra. Jag tycker att vi hittat en styrka att ta oss tillbaka in i matcherna. De har inte så mycket mer och det är lite ställningskrig. I andra gör vi 2-1 och blir lite passiva. Det går inte mot Lojal och de vänder till 3-2. Sedan har vi lite flyt med en bredsida i nättaket i 90:e och sedan har vi lite oflyt med en boll i stolpens insida. Det kunde ha blivit 4-3, de kunde ha vunnit med 5-1, jag vet inte… jag är jättenöjd och vi har hittat något som är bra.

Denis Imsirovic, Mohammed Qasem och Flamur Mulalli hängde för Lojal. Jetmir Shehi, Murteza Ghoraishi, Gentrit Gelici och Denis Imsirovic lyfts fram i laget.

Axel och Elias Andersson Landholm samt Amir Tresnjic gjorde Hebes mål. Där var Felix Andersson och Axel Andersson Landholm starkaste korten för dagen.

Tabellen hittar du här. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: