Annons:

Sök

Annons:

Ny seger för Lojal - kan säkra seriesegern kommande helg

Ayman Abualhala gjorde två av Lojals mål i derbyt mot Hebe.

Ny seger för Lojal - kan säkra seriesegern kommande helg

SK Lojal stormar vidare mot serieseger i division sex. Idag blev det seger med 4-0 hemma mot IF Hebe och nu väntar seriefinal mot Hjorted/Totebo kommande helg.

– Vi ska fortsätta att lita på oss själva och spela vårt spel så kommer vi att nå vårt mål till slut, säger Lojals tränare Viktor Gimolli.

Annons:

Redan 21 minuter in i kommunderbyt mot Hebe hade Lojal gått fram till en 2-0-ledning efter mål av Ayman Abualhala och Mohammad Qasem. Strax innan halvtidsvilan utökade Ayman Abualhala till 3-0 och matchen kändes avgjord.

– Vi var hungriga från start. Skillnaden jämfört med vår senaste match var att vi avgjorde redan i första, där det i princip var spel mot ett mål, säger Viktor Gimolli.

"Lite för mycket spela runt"

Slutresultatet blev till slut 4-0 efter att Deart Agushi nätat i slutminutera.

– I andra blev det lite sämre, det kanske blev lite för mycket spela runt och lattja där. Men vi tog tre poäng och gjorde det på ett komfortabelt vis, det var det viktiga, säger Lojal-tränaren.

Felix Andersson, tränare i Hebe, var inte särskilt nöjd med sitt lags insats sett över 90 minuter.

– I första rullade vi inte boll som vi kan göra och Lojal fick rinna igenom lite för lätt. Vi hade ett snack i halvtid och gjorde lite ändringar och gjorde en bättre andra halvlek, säger Andersson.

Samtliga spelare i Lojal förtjänade beröm för insatsen i den första halvleken, med ett extra plus sett över 90 minuter till tvåmålsskytten Ayman Abualhala. I Hebe får samtliga beröm för den andra halvleken.

Med två matcher kvar att spela har Lojal säkrat minst en andraplats i serien. Kommande helg väntar seriefinal borta mot Hjorted/Totebo, som är fyra poäng bakom Lojal.

Tabellen kan ses HÄR.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: