Annons:

Sök

Annons:

Hebe vann målrikt genrep mot Målilla – han gjorde tre mål

IF Hebe slog Målilla GoIF med 4–3 i dag. Foto: Bildbyrån

Hebe vann målrikt genrep mot Målilla – han gjorde tre mål

Axel Andersson Landholm sköt tre mål när IF Hebe vann ett målrikt genrep mot kommunkollegan Målilla GoIF. Hebe vann med 4–3. 
– Jag fick rätt många bra svar från den här matchen, säger Hebe-tränaren Felix Andersson. 

Annons:

Målilla ledde med 2–1 i paus efter dubbla mål av Ludvig Ivarsson. Axel Andersson Landholm gjorde Hebes 1–1-mål och fullbordade vändningen med 2–2 och 2–3 i andra halvlek. Rasmus Sandsborg fyllde på med 2–4 innan Beriq Menghisteab tröstmålade fram till slutresultatet 3–4. 

– Det var ett snäpp upp jämfört med senast. Vi gjorde en mycket bättre match än vad vi gjorde mot Mörlunda, framför allt i defensiven. Vi var lite mer resoluta och gjorde bättre individuella prestationer i försvarsspelet. Vi gnetar på trots underläge så det var ett styrkebesked att komma tillbaka, säger Felix Andersson.

Rött kort för en spelare i varje lag

Roger Rönnlund, tränarkollegan i Målilla, var nöjd med starten och missnöjd med avslutningen. 

– Vi får glömma matchen och gå vidare. De första 30 minuterna var riktigt bra, sedan var insatsen sämre sista kvarten i första. Det var inte bra någon gång i andra halvlek, säger Roger Rönnlund. 

Vad är förklaringen till tappet?

– Vi tröttnar och orkar inte hålla uppe samma tempo som vi hade i första halvlek. Vi var lite för veka framåt och fick aldrig fast bollen, säger Rönnlund. 

En spelare i vardera lag fick rött kort efter handgemäng i slutet av matchen. 

– Jag kommer inte säga något om det, säger Felix Andersson. 

– Det var två spelare som sprang på varandra, delade ut efterslängningar och puffade på varandra. Vår spelare gick av planen, men deras spelare fick man bära av planen, säger Rönnlund. 

Rasmus Sandsborg och Axel Andersson Landholm erhöll beröm i Hebe. Leo Isomettä Stolt och Vilgot Pernius fick beröm i Målilla. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: