Annons:

Sök

Annons:

H/T höll för favoritskapet och avgjorde sent mot Hebe

Tom NIlsson förde sitt Hjorted/Totebo till tre poäng i en tuff match mot IF Hebe. Foto: Ossian Mathiasson

H/T höll för favoritskapet och avgjorde sent mot Hebe

Seriefavoriten Hjorted/Totebo pressades ordentligt av IF Hebe. Det blev till slut seger med 3–2 i en dramatisk tillställning. 

Annons:

Hjorted/Totebo är av många tippade att vinna division 6 och ta steget upp i seriesystemet. 

Starten har varit lyckad med två raka segrar. Tredje raka segern kom efter en tuff batalj mot IF Hebe. 

– Det är bara att tuffa vidare och tre raka segrar är bra att bygga vidare på, säger H/T:s tränare Jimmy Svensson. 

Hebes Abdul Hussien Nawrozi satte 1–0 efter knappa halvtimmens spel och det dröjde hela vägen fram till minut 63 innan Hjorted/Totebo skrev in sig i målprotokollet. Offensive kraften Tom Nilsson var säker från straffpunkten och Melker Holmberg fullbordade vändningen med en frispark direkt i mål i 76:e minuten.

Nilsson avgjorde sent

Hebe kom tillbaka tre minuter senare då Rasmus Sandsborg satte 2–2 på straff. Hjorted/Totebo fick sista ordet och bärgade trepoängaren efter Tom Nilssons avgörande i 83:e minuten.

– Vi var inte alls påkopplade de första 20-25 minuterna. Vi spelade så slarvigt och slog mycket långbollar och de satte rättvist 1–0. Vi gjorde flera byten och då blev det bättre. Inför andra halvlek pratade vi ihop oss och var helt dominanta efter paus. Vi gjorde tre mål och hade kunnat göra fler mål. Det kändes som att bollen var på mållinjen flera gånger. Vi spelade riktigt bra och vände ut och in på dem. Karaktärsbyggande att komma tillbaka och vända underläge till seger, säger H/T-tränaren Jimmy Svensson. 

Hebes tränare Felix Andersson var besviken efter sena förlusten. 

– Jag vet inte vad jag ska svara, just nu är det bara tomt. Vi borde ha fått med oss en poäng för det jobb spelarna gör. Alla kämpar som djur. Vi faller på småmisstag och alla deras mål är på fasta situationer där de är större än oss, säger Hebes huvudtränare Felix Andersson. 

Bäst i H/T var tvåmålsskytten Tom Nilsson och inhopparna Dina Bahtanovic och Linus Krossler. Kollektivet fick beröm i Hebe. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: