Annons:

Sök

Annons:

Hebe starkare än Gunnebo – han avgjorde i slutminuterna

Rasmus Sandsborg stack ut när Hebe vann. Foto: Arkivbild

Hebe starkare än Gunnebo – han avgjorde i slutminuterna

Det såg ut att bli delad pott. Då klev Abdul Hussien Nawrozi fram och avgjorde matchen i Gunnebo.
– Rätt trevlig känsla, säger Hebes tränare Felix Andersson. 

Annons:

Gunnebo inledde annars med att ta ledningen redan efter sex minuter genom Ludvig Heinz i den sjätte spelminuten. Robin Söderholm utjämnade för Hebe i slutet av halvleken, men Ludvig Heinz gav Gunnebo ledningen igen efter knappt en timmes fotboll. 

Men Hebe vände på matchen. Bara minuter senare kom 2-2 genom Rasmus Sandsborg och med bara minuter kvar avgjorde Abdul Hussien Nawrozi. 

– Det var en rätt trevlig känsla. Vi hade bud på några mål till, men det är en sån där match där bollen inte vill in. Då är det extra skönt att avgöra och få med sig tre poäng. Vi sliter och kämpar i 90 minuter och vaknar till efter deras tidiga ledningsmål. Då börjar vi springa, rulla boll och sätta fart på bollen. Då hinner de inte med, säger Hebes tränare Felix Andersson.

Gunnebos tränare Peter Lönnblom var allt annat än nöjd med hemmalagets insats.

– Det hade varit ett plus om vi fått en poäng, men tyvärr får de in ett mål i slutet. Det var den sämsta matchen för säsongen och vi slarvar i passningsspelet, slarvar i jobbet vi ska ta och bjuder Hebe på många chanser. Det var inte bra någon gång under matchen, säger han.

Ingen kom upp i rätt nivå i Gunnebo. Hos Hebe var Rasmus Sandsborg, Axel Andersson Landholm, Ali Kohestani och Robin Söderholm var allra bäst.

HÄR hittar du tabellen. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: