Annons:

Sök

Annons:

Målilla vann årets första match – Persson Frööjd blev hjälte

Målilla inledde Toyota Cup med en uddamålsseger. Arkivfoto

Målilla vann årets första match – Persson Frööjd blev hjälte

Målilla GoIF inledde året med en vinst. Detta efter att ha vänt underläge mot Krokstorp till seger med 2-1. Kevin Persson Frööjd blev matchhjälte genom att göra det avgörande målet.

– Det här var en rolig upplevelse, säger Målillatränaren Roger Rönnlund.

Annons:

Krokstorp tog ledningen med 1-0 i slutet av den första halvleken i premiären av Toyota Cup.

Det blev ändå seger för Målilla, som vände på steken tack vare två mål i den andra halvleken. En dryg kvart in i halvleken kvitterade John Bah till 1-1 och med knappt tio minuter kvar att spela klev Kevin Persson Frööjd fram och gjorde det avgörande målet fram till 2-1.

– Vi gjorde en bra match, men det tog tid innan vi fick hål på dem. Vi skapade mycket chanser, men de hade en duktig målvakt som räddade ett par frilägen i första, det var riktiga ”idioträddningar”. För att vara första matchen såg det bra ut, det var en rolig upplevelse. Det var inte alls orättvist att vi vann och och jag tycker att alla var delaktiga. Det var en 4 plus-insats på alla så det var skönt att vi kunde vända på det på slutet.

John Bah, som gjorde det första målet, anslöt till laget för ett par veckor sedan.

– Han kommer från Gambia ursprungligen och började träna med oss för två veckor sedan. Han blir en förstärkning för det här laget, säger Roger Rönnlund.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: