Annons:

Sök

Annons:

Ungt och oerfaret Målilla föll klart mot HM IS

Målilla GoIF förlorade med 1–4 mot HM IS. Foto: Bildbyrån

Ungt och oerfaret Målilla föll klart mot HM IS

Ett ungt Målilla GoIF ställdes mot ett mer rutinerat Hjältevad Mariannelund IS som vann med 4–1. Matchen avgjordes redan i första halvlek.

Annons:

För Målillatränaren Roger Rönnlund var förlusten inte oväntad:

– Vi är ett ungt lag och spelar lite valpigt ibland. De (HM IS) var bättre än oss. De är starkare, snabbare och passar bra. Vi kanske spelade ett naivt spel ibland. Vår backlinje tror jag har en snittålder på runt 18 år.

Målilla GoIF och HM IS hade båda en del målchanser. Skillnaden var att HM IS satte sina skott. I första halvlek missade Målilla en straff medan HM IS gjorde tre mål genom Erik Stejdahl, Dennis Davidsson och Kristoffer Oskarsson. Desutom hade Målilla två målvakter som fick utgå och Ali Allo fick hoppa in mellan stolparna.

– Ali har hoppat in som målvakt när han spelade i Hultsfred, det syns att han har målvaktsträning och han gjorde det bra idag. Han och bröderna (Lucas och Ludwig) Anemyr skulle jag säga var de som stack ut lite extra i den här matchen, konstaterade Rönnlund.

I andra halvlek backade Målilla hem och HM IS svarade med att bevaka ledningen. Det skulle bli varsitt mål för de båda lagen. I sextionde minuten gjorde Emil Sjökvist 0–4 till HM IS och slutligen reducerade Målilla till 1–4 genom Elias Holmwall strax före full tid.

Stefan Härnström

 

Annons:

Gästskribent

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: