Sök

Storförlust för Virserum i premiären: ”Lite i överkant”

Virserums SGF förlorade med klara 0–6 i comebacken mot Näshults IF. Foto: Pixabay

Virserums SGF är tillbaka med ett herrlag i seriespel. Division 6-premiären mot Näshults IF slutade med en klar 0–6-förlust.
– De vinner rättvist, men resultatet är lite i överkant, säger tränaren Adis Mulisic.

Virserums SGF fick inte uppleva den seriepremiär som de hade hoppats på. Gästande Näshults IF gjorde två mål inom loppet av tre minuter i mitten av första halvlek och fyllde på med fyra mål under matchens 20 avslutande minuter.

Tränaren Adis Mulisic tycker att Näshults segersiffror är för stora.

– Premiär som premiär. Nu har vi gjort den och det är inte mer med det. Det är väl rättvist att de vinner, men jag tycker inte att de är 6–0 bättre än oss med tanke på att de gör flera mål sent, säger Adis Mulisic.

Efter en godkänd start hade VSGF svårt att mäta sig med Näshult.

–Vi börjar matchen bra under de första 20 minuterna, sedan tar de över och gör två billiga mål. Vi går därefter ner i källaren och höjer oss i några minuter i andra halvlek. Sedan är det de som är bättre. De trycker ner oss, är tunga att möta och sätter dit bollarna. Vi hade något halvt läge där vi hade behövt göra mål för att komma med i matchen, men det gjorde vi inte, säger Mulisic.

Försvarsspelarna Calle Brolin och Alaa Al-Saadi förtjänade beröm.