Annons:

Sök

Annons:

Förlust för Målilla efter sent avgörande:

Foto: Bildbyrån

Förlust för Målilla efter sent avgörande: "Inte orättvist"

Målilla GoIF krossade Långemåla IF med 9–0 i seriepremiären. I dag blev det förlust med 2–3 mot Rödsle BK efter sent baklängesmål i 87:e minuten. 
– Det är inte orättvist att de vann sett till antalet chanser, säger tränaren Roger Rönnlund. 

Annons:

Allt gick Målillas väg i premiären hemma mot Långemåla IF. I dag fick Målilla en tidig kalldusch med ett insläppt mål efter tre minuter mot Rödsle BK på konstgräset i Oskarshamn. John Bah kvitterade till 1–1 i 25:e minuten och Rödsle återtog sin ledning några minuter före halvtid. 

– De hade de första 25 minuterna och vi får vara glada för att det inte blev fler insläppta mål under den perioden. Vi piggnade till efter 1–1-målet och sedan gick vi ner oss igen och gav bort 2–1-målet även om de gjorde det bra, säger Roger Rönnlund. 

Eric Ottosson kvitterade till 2–2 i minut 56 och matchen var på väg att sluta med delad poäng. Då, i minut 87, avgjorde Rödsle matchen och tog hand om samtliga tre poäng. 

– Under stora delar av andra halvlek såg det ut som att vi var trötta, men det var ingen som sa något. Vi gav bort bollen flera gånger och slog den rakt till dem. Det kändes som att vi kanske skulle klara oavgjort, men det gick inte. Det är inte orättvist att de vann sett till antalet chanser, säger Roger Rönnlund. 

Ingen spelare var bättre eller sämre än någon annan i Målilla. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: