Annons:

Sök

Annons:

Tjust orkade mer än Lojal – vände i andra

Lojals Viktor Gimolli tror att laget har för dålig kondition. Foto: Simon Henriksson

Tjust orkade mer än Lojal – vände i andra

I 30 minuter spelade Lojal mer eller mindre ut Tjust. Men orken tröt totalt. Det utnyttjade Tjust som vann med 5-2 (1-2) på Ekensved.

Annons:

Tjust tog ledningen tidigt, men Lojal visade upp sitt läckra spel och vände efter mål av Jetmir Shehi och Kastriot Jashari. Då hade en halvtimme spelats – och därefter kom Tjust in i matchen.

– Vi hade en tuff första halvtimme och de spelar en väldigt fin fotboll och är spelskickliga. Efter 2-1 så kom vi in i det och vann lite boll på mitten och lyckades ta över matchen. De fick lite slut på energi och vi malde ned dem, säger Tjusts Niclas Forsman.

Bortalaget hade hela fem målskyttar: Linus Andersson, Isak Stenbeck, Oscar Eriksson, Sixten Wiman och Milan Falk. Plus går till inhopparna Sixten Wiman och Albin Davidsson.

 "Tror vi inte på det?"

Lojals tränare Viktor Gimolli var besviken.

– Vi spelare bättre i första, men i andra orkar vi inte eller så tror vi inte på det? Vi tappar jättemycket i andra och ger bort bollarna precis som mot Södra Vi. Det är som att vi inte tror på att vi kan vinna. Det blir halvdant när vi inte har konditionen, det blir platt i andra.

Ingen i Lojal var bättre än någon annan.  

Tabellen hittar du här.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: