Annons:

Sök

Annons:

Sandholm sänkte Lojal i högdramatisk match

Hjorted/Totebo tog en skön seger trots undermåligt spel. Foto: Stefan Härnström

Sandholm sänkte Lojal i högdramatisk match

I sin första match efter skadan spelade Simon Sandholm huvudrollen direkt. Det blev tre mål för anfallaren när Hjorted/Totebo med nöd och näppe besegrade SK Lojal.

Annons:

Sandholm var tvåmålsskytt redan efter ett par minuter. Då talade såklart allting för en bekväm seger för serieledaren – men det här var en match som svängde.

SK Lojal, anfört av comebackande Ilhan Pepeljak, tog sig tillbaka och vände faktiskt till 3-2. Då återstod tio minuter – men återigen tappade Lojal en ledning.

Martin Degerman kvitterade direkt och i 89:e klev Sandholm fram.

– Det var väldigt nära, det är synd faktiskt. Jag tycker verkligen inte att det bättre laget vann. De drar det längsta strået, men det är fotboll och man måste ha lite tur också. Vi spelade mycket bättre och jag tror inte att de är nöjda med sitt spel. Vi hade lite för tunn trupp och energin tog slut på slutet. De kunde byta runt mer, säger Viktor Gimolli som lyfter fram tvåmålsskytten Kastriot Jashari och Ilhan Pepeljak. Deart Agushi gjorde Lojals tredje mål. 

 "Det var lite bakfylla"

Hjorted/Totebos Jimmy Svensson andades ut efter segern.

– Det var väldigt spännande, det kunde ha gått åt vilket håll som helst. Vi börjar bra och gör två mål första tio, men resten av matchen är vi knappt tvåa på bollarna. Presspelet fungerar inte överhuvudtaget. De får stå och bolla ut oss i ganska lågt tempo. Det var lite bakfylla från IFK-matchen och midsommar kanske, men jättestarkt att vinna när vi inte spelar bra.

Simon Sandholm hyllas förstås i H/T.

– Jag trodde inte att han skulle vara såhär redo efter sin skada, säger Svensson.

Tabellen kan du se här.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: