Annons:

Sök

Annons:

Snöplig förlust för Järnforsen mitt i segerjakten

Foto: Bildbyrån

Snöplig förlust för Järnforsen mitt i segerjakten

Järnforsens AIK avslutade våren med att förlora mot två bottenlag. I höstpremiären blev det en snöplig uddamålsförlust mot topplaget Näshults IF. 
– De själva tyckte att de rånade oss på tre poäng med tanke på vilket övertag vi hade sista halvtimmen, säger Albin Moberg och suckar efter 2–3-förlusten. 

Annons:

Järnforsens AIK förlorade med 2–3 mot Myresjö IF och 1–2 mot Hultagårds IF precis före sommaruppehållet och hade siktet inställt på att bryta förlusttrenden hemma mot Näshults IF i höstpremiären. 

Det gick så där trots att allt talade för seger, eller åtminstone en poäng, under sista halvtimmen. 

– Vi vinner inte matcherna nu på slutet, det är så synd. De var bättre än oss i första halvlek och att vi bara ligger under med 1–2 i halvtid tar jag alla dagar i veckan. Näshult kom ut bra första kvarten i andra och vi gjorde lite ologiskt 2–2 i minut 55. Under sista halvtimmen orkar de inte mer och det är vi som skapar läge på läge och radar upp chanser som vi inte lyckas göra mål på, säger Albin Moberg. 

Med endast två minuter kvar av ordinarie tid – mitt i Järnforsens jakt på tre poäng – kontrade Näshult in matchavgörande 2–3.

– Vi ska vara glada för att det står 2–2 efter 60 minuter, men vi ska vinna sista halvtimmen med ett par bollar. Vi hade sånt tryck på dem sista halvtimmen. Sett över 90 minuter hade det varit rättvist med ett kryss. Vi har inte ”det” i år, men det är vad det är, säger Albin Moberg. 

Högerbacken Rasmus Rydén var Järnforsens främsta spelare i dag.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: