Annons:

Sök

Annons:

  • Hebe firade seriesegern:

    IF Hebe fick fira seriesegern i division 6 hemma mot FC Örbäcken. Nästa säsong spelar SIlverdalslaget i division 5. Foto: Stefan Härnström

  • Hebe firade seriesegern:

    IF Hebe firade seriesegern med konfetti och guldhattar och firandet kommer hålla på hela lördagen. Foto: Stefan Härnström

  • Hebe firade seriesegern:

    "et är något alldeles speciellt med att vinna serien", säger IF Hebes huvudtränare Felix Andersson. Foto: Stefan Härnström

Hebe firade seriesegern: "Fira tills vi inte orkar mer"

Det var som vår tidning tidigare rapporterat redan klart att IF Hebe från Silverdalen klättrar upp till fotbollens division fem nästa år men lördagens poängmässigt sätt meningslösa match slarvades inte bort. IF Hebe avslutade med en säker vinst med 5 – 2 mot gästande FC Örbäcken.

Annons:

– Det är något alldeles speciellt med att vinna serien. Jag var med för några år sedan när vi vann handbollen och det går inte att beskriva känslan för någon som inte har varit med om det, skrattade Hebetränaren Felix Andersson.

Felix och grabbarna på bänken började redan fem minuter före slutsignalen att plocka fram guldhattarna och konfettin. Matchen som periodvis var ganska jämn hade då helt slagit över till IF Hebes favör. Första halvlek slutade med hemmaledning med 2–1 men tidigt i andra kvitterade Örbäcken.

Därefter var det Silverdalspojkarna som växlade upp och satte tre mål till trots att Örbäcken inte spelade en läggmatch. 

– Nej, det tycker jag inte. Sedan släppte dem under de sista tjugo minuterna, då får vi in några baljor. Då slappnar man av lite mer. Vi byter runt ganska mycket och alla har spelat, våra ytterbackar spelade en kvart var i första så vi har rullat runt på folk. 

"Fira tills vi inte orkar mer"

Efter matchen inleddes firandet. Först fotades och gratulerades laget och därefter lite bastu och "vuxendryck" för de som hade åldern inne enligt Felix: 

 – Sedan ska vi ner till Folkets hus och där blir det segermiddag. Sedan fortsätter vi att fira tills vi känner att vi inte orkar mer.

Hur ser det ut nästa säsong för dig då? 

– Jag har sagt det nu när det är färdigt att jag ska följa med upp i division fem. Jag vill ju se hur det känns det här! Även om man har spelat där som spelare har jag inte varit tränare på den nivån så jag ska följa med i alla fall. 

Annons:

Stefan Härnström

redaktion@dagenshultsfred.se

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: