Annons:

Sök

Annons:

Bröt äntligen trenden – tränaren nätade dubbelt

Albin Moberg satte två när Järnforsen vann. Foto: Arkivbild

Bröt äntligen trenden – tränaren nätade dubbelt

Järnforsens AIK har haft en väldigt jobbig period. Trots bra insatser har resultaten gått emot. I dag blev det seger borta mot tabellfyran Åseda IF. 

Annons:

Järnforsen har varit med i nästan varje match både spelmässigt och målmässigt, men ändå kammat noll. Ändring på det blev det borta mot Åseda under lördagen. 

Haben Menghisteab Teklemichael satte 1-0 efter sex minuter. Åseda kvitterade strax därpå, men innan halvtidsvilan gjorde tränaren Albin Moberg själv 2-1. Med 25 minuter kvar att spela satte Moberg också 3-1. Åseda reducerade precis i slutskedet, men de tre poängen kunde JAIK paketera ned och ta med sig hem.

– Det var på tiden. Senaste gången vi vann var nog mot Åseda, så det har gått ett helt varv. Det var skönt, säger Albin Moberg.

Vad gör att ni bryter trenden?

– Vi har spelat bra tidigare också och varit med i varje match, men haft motstuds. I dag gjorde vi tre och då lossnade det. Så mycket annat var det inte. Nu vill vi avsluta med en seger i den sista matchen också. Det var kul att spela boll, varmt och tufft, men alla biter i. 

Hela laget förtjänade cred, men Alfred Andersson var extra värd att omnämnas.

HÄR hittar du tabellen. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: