Annons:

Sök

Annons:

Avslutningen kritiseras trots seger: ”De kommer såga mig

Thiago Larssons Mörlunda GIF besegrade Långemåla IF med 4–2 på lördagen. Foto: Stefan Härnström

Avslutningen kritiseras trots seger: ”De kommer såga mig"

Strålande insats i 60 minuter och ledning med 4–0. Sedan tappade Mörlunda GIF fokus och bjöd in Långemåla IF i matchen. 
– Det är sur känsla över att en dålig sista halvtimme ska förstöra känslan av tre poäng, säger tränaren Joakim Blomberg efter 4–2-segern. 

Annons:

Mörlunda GIF ledde med 2–0 efter kvartens spel, satte 3–0 i början av andra halvlek och fyllde på med 4–0 i minut 64.

– Jag är nöjd med de första 60 minuterna. Vi håller oss till det vi ska genom att äga och hålla mycket boll och göra dem trötta. De backade hem med elva man på egen planhalva och gjorde det väldigt tajt. Vi lyckades gå upp till 4–0, men vi skulle nog ha lett med 6–0 eller 7–0 om vi hade satt våra chanser. Sedan vet jag inte vad som händer. Jag är bedrövligt besviken på sista halvtimmen, säger tränaren Joakim Blomberg. 

"Som att alla lägger av"

Nästjumbon Långemåla reducerade två gånger om och fick tryck på Mörlunda i jakten på fler mål. Tränaren Joakim Blomberg sparade inte på krutet över lagets svaga avslutning.

– Det är som att alla lägger av, spelar för sig själva och skiter i att vi är ett lag. Disciplinen försvinner helt och hållet. Det är nästan så att det tar bort glädjen över segern. När vi leder med 4–0 är det som att vi tror att det är färdigt och börjar fundera på vad man ska göra i eftermiddag, säger han och fortsätter:

– Vi måste ha kravet på oss själva att vi ska göra jobbet i 90 minuter, det går inte att bjuda in lag i matcher. De kom tillbaka till 4–2 och hade bud på fler mål. Det är en sur känsla över sista halvtimmen så det känns konsitgt att åka hem besviken trots att vi vinner. Jag hör hur det låter och vet att de kommer såga mig, men det är sån jag är. 

Mörlundas målskyttar av Vitalii Arbuzov, Alfred Heino, Herman Danielsson och Ludwig Bjerkert. Ingen spelare fick beröm med tanke på den svaga avslutningen. 

Tabellen hittar du här. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: