Annons:

Sök

Annons:

  • Lokala laget byter tränare inför 2025 – han tar över

    Albin Moberg lämnar nu som tränare och Sanel Selimovic tar över. Foto: Privat

  • Lokala laget byter tränare inför 2025 – han tar över

    Amar Selimovic, Hermon Menghisteab, Rickard Arvidsson, David Asp och Haben Menghisteab. Foto: Privat

Lokala laget byter tränare inför 2025 – han tar över

Albin Moberg lämnar nu uppdraget som huvudtränare för Järnforsens AIK. Spelarna blev vittnen till när Sanel Seilmovic skrev på kontraktet som hans efterträdare. 

I fredags avslutade JAIK sin fotbollssäsong 2024. En god uppslutning av spelare var där tillsammans med sektionen. 

"Sammanfattning av säsongen var att man började riktigt starkt men kom in i en svacka där det under en tid var stolpe ut och där hade man sju raka förluster varav sex var med uddamålet. Trots detta har stämningen i truppen varit bra och träningsnärvaron god", skriver JAIK i ett pressmeddelande.

Järnforsen blev femma i Vetlandasexan. Tränaren Albin Moberg har tidigare deklarerat att han inte kommer vara lägets tränare under 2025. Albin har tränat laget under de tre senaste säsongen. Albin Moberg fortsätter i en ny roll som ordförande i fotbollssektionen och han avser även att spela under kommande säsong. 

Ny tränare klar

Men Järnforsen har redan gjort klart med en ny tränare. Med spelarna som vittne skrev Sanel Selimovic på kontraktet som ny huvudtränare. Sanel kommer, tillsammans med Roy Andersson, att leda herrlaget. De båda har tidigare varit ett radarpar i ungdomsfotbollen. 

Spelarna Axel Arvidsson och Edvin Emanuelson kommer att fungera som hjälptränare.

– Sanel Seilmovic var spelarnas och fotbollssektionens förstaval och vi är mycket glada att han tackat ja till att vara tränare och vi lovar från föreningens sida att hjälpa honom på bästa sätt. Det känns fantastiskt att kunna ha organisationen klar redan i början av oktober och vi kan redan nu börja jobba med truppen inför 2025, säger ordförande Jonas Arvidsson. 

Flera priser

I samband med fotbollsavslutningen premierades även spelarna för sina insatser under säsongen. Årets spelare gick till Rickard Arvidsson efter en omröstning på sociala medier. Träningspriset gick till Amar Selimovic, årets skyttekung blev Haben Menghisteab och han blev också årets komet. Årets kamrat blev David Asp.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

MEST KOMMENTERAT

Annons:

Annons: