Annons:

Sök

Annons:

  • Han stannar i lokala klubben –

    Jan Johansson har bestämt sig för att stanna i IF Hebe.

  • Han stannar i lokala klubben –

    I samband med klubbens avslutning fick Ahmed Sharhouli, Axel Andersson Landholm och Elias Andersson Landholm utvecklingspris.

Han stannar i lokala klubben – "Tydligt mål att nå femman"

Resultatmässigt gick det inget vidare för IF Hebe coronasäsongen 2020. Men Jan Johansson stannar som tränare och tror på sin trupp.
– Jag är helt övertygad om att det blir bättre nästa år, säger han.

Annons:

Det blev bara två poäng för det unga IF Hebe-laget den komprimerade coronasäsongen. Det är dock inget som får tränaren Jan Johansson att säga tack och hej. Han vill fortsätta det man har börjat bygga i Silverdalenklubben.

– Tabellen var inte så rolig för något av våra lag. Men vi har varit med och gjort det bra. Vi avslutade jättebra i Virserum och snudd på hela andra halvlek var vår. När vi hade gjort 2-1 så kvitterade de en och en halv minut senare. Det var väldigt mycket den här säsongen över, säger Jan Johansson, som ändå tyckte att den matchen visade något:

– Virserum kvalade uppåt och vi kunde också ha kommit högre upp med lite flyt. Tabellen ser inte rolig ut, men vi har gjort ett bra år. 

Ska upp division 5

Nu förbereds det för en ny säsong och för Jan Johansson var det givet att stanna i klubben.

– Det var det absolut. Vi tar ett år i taget, men målet är att vi 2022 ska upp i division fem igen och ha ett U-lag som håller. Det är målet. Jag tror det blir bättre nästa år. Vi siktar på att få behålla samma träningsgrupp, det är unga grabbar som är utvecklingsbara. Grabbarna är otroligt disciplinerade, ingen skriker eller gapar. Det får vi mycket beröm för av domarna. 

Hebe tittar också att förstärka truppen, men det är inte som Jan Johansson tycker behöver komma in. 

– Jag vill inte ha in en massa spelare. Vi behöver två innermittfälare och jag har ringt till två spelare som vi vill ska spela innermittfältare. Vi tittar på två yngre grabbar till, men det är inte så att vi ska värva ihop tio man. Vi ska ha en provträning i Vimmerbytältet den 20 november, men vi ska fortsätta på det unga spåret. 

"Tog det lugnt"

Nyligen hade Hebe också avslutning för säsongen. Man var i Hultsfred och spelade bowling. 

– Vi käkade lite och tog det rätt lugnt. Annars brukar vi åka till Göteborg för lite utvärdering, men det är inte läge för det. Vi var nästan allihop i Hultsfred, så det blev bra. 

Det delades också ut några priser i samband med avslutningen, vilka kan ni se här nedan.

Fakta

Träningspris: Kim Ganerud. På delad andraplats kom Melker Johansson och Mahmed Ali. 

Utvecklingspris: Ahmed Sharhouli, Axel Andersson Landholm och Elias Andersson Landholm.

Årets Hebeit: Jesper Ström. 

Motivering: "Jesper uppfyller alla kritier för att få priset. Tillför en fantastisk energi både på planen och utanför. Söker upp nya spelare och får dem att känna sig välkomna. Hög träningsnärvaro och en fartspelare som betytt massa för laget i år. En framtida lagkapten".

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: