Annons:

Sök

Annons:

Hultsfreds seriepremiär ställs in: ”Vi var snälla mot dem”

Hultsfreds HF:s seriepremiär mot Vadstena HF är inställd då flera spelare ur motståndarlaget ska iväg på landskamp. Foto: Stefan Härnström

Hultsfreds seriepremiär ställs in: ”Vi var snälla mot dem”

Hultsfreds HF:s seriepremiär hemma mot Vadstena HF på lördag blir inte av. Motståndarlaget får inte ihop tillräckligt många spelare till premiären. 

Annons:

Hultsfreds HF är ett av sex lag i division 3 mitt södra och möter Vadstena HF, Malmslätt/Ljungsbro, Norrköpings HK B, Finspångs HK och Katrineholms AIK. HHF skulle ha premiärspelat hemma mot Vadstena på lördagen, men matchen har skjutits på framtiden. 

– Vadstena hörde av sig och sa att de hade svårt att få ihop spelare till den här helgen. De har många spelare som ska iväg på en landskamp så vi var lite snälla mot dem. Vi hade kanske behövt vara lite hårdare och sagt att matchen ska genomföras och att de hade fått plocka ihop det de hade. Jag hoppas att vi får igen det någon gång och att de är snälla mot oss när vi behöver det, säger Andreas Sundqvist, tränare i HHF. 

Säsong med endast tio matcher

Det är i skrivande stund oklart när hemmamatchen mot Vadstena kommer spelas. 

– Just den matchen har vi inte satt men vi har ganska många spellediga helger i november. Det lär väl bli där någon gång. Vår premiär blir nästa helg, borta mot Finspång. 

HHF:s seriespel består av endast tio matcher från mitten av oktober till mitten av mars. 

– Vi har bara ett lag och det blir få matcher för grabbarna. Man vill ha match varje helg så det blir svårt att få till kontinuiteten. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: