Annons:

Sök
HHF totalt överkört på bortaplan:

Andreas Sundqvist hade inte mycket att glädjas åt efter dagens HHF-torsk.

HHF totalt överkört på bortaplan: "Pratar aldrig om det igen"

Nykomlingen Hultsfreds HF har fått en mardrömsstart i division 2. I dag kom en ny storförlust när HHF föll med smått pinsamma 41-17 borta mot Örebro HF.

– I halvtid bestämde vi oss för att vi inte kunde åka hem med hur lite heder som helst kvar, säger tränaren Andreas Sundqvist.

Annons:

Efter 20-33 i premiären mot Eskil blev det idag en ännu större förlust för Hultsfred. Redan i paus var underläget 23-6 och till slut vann Örebro med 41-17.

– Det var första halvlek som spökade för oss igen. Matchen var såklart körd redan i paus, såna siffror hämtar man inte hem. Vi pratade om hur det hade sett ut i halvtid och vi pratade om det efter matchen. Nu har vi kommit fram till att vi aldrig pratar om det igen, det finns inget att anaylsera ens en gång, säger Andreas Sundqvist.

Den andra halvleken blev åtminstone klart bättre.

– Vi spottade upp oss ganska mycket i andra. Vi tar med oss att det finns mycket moral i laget efter att vi bestämt oss för att inte åka hem med hur lite heder som helst kvar.

Ni har startat båda matcherna riktigt svagt. Varför har det blivit så?

– I veckan och innan matchen idag pratade vi om att vi måste vara mer taggade från start, att vi måste vilja göra mål och tro på det. Jag tror inte att det är mycket svårare än så. Spelet har vi i oss det såg vi i den andra halvleken idag. Vi får försöka lösa det här tillsammans, säger Andreas Sundqvist.

HHF-tränaren hade, av förklarliga skäl, svårt att lyfta fram någon spelare efter jätteförlusten.

– Jag tror inte ens att någon vill ha beröm efter den här matchen. Det man i så fall kan berömma är moralen och kollektivet i den andra halvleken.

HHF:s målskyttar: Christoffer Sundqvist (3), Gustaf Örnros (3), Oskar Andersson (3), Axel Andersson Landholm (2), Gustav Föghner (2), Adrian Söderpalm (2), Erik Örnros (1) och Erik Hoffmann (1).

Tabellen finns HÄR.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: