Annons:

Sök

Annons:

HHF förlorade mot tabellettan: “En av de bättre matcherna

Rasmus Hesselgård gjorde en bra insats för sitt Hultsfreds HF. Foto: Stefan Härnström

HHF förlorade mot tabellettan: “En av de bättre matcherna"

Hultsfreds HF, som redan innan matchen var klara för degradering, mötte HK Eskil i den sista omgången. Serieledaren HK Eskil vann till slut med 38-26 där HHF gjorde en bra första halvlek.

– Jag tycker vi gör en av de bättre matcherna för säsongen egentligen, i alla fall i 45 minuter, säger Andreas Sundqvist. 

Annons:

HK Eskil som redan vunnit serien får ses som svårast tänkbara motstånd. Resultatet blev som väntat, men matchen var jämnare än vad många kanske väntat sig. 16-16 efter första halvlek visar på att HHF stod upp bra. Däremot tog orken slut en bit in i andra halvlek och då tappade HHF matchen lite grann. 

– Mycket var att vi inte orkade. Vi har inte riktigt full trupp och inte så mycket att byta med. Vi hade även skador på uppvärmningen och det är väl egentligen orken som gör att vi förlorar i slutändan.

Två spelare plussas 

Sundqvist var nöjd med lagets insats mot Eskil och väljer att lyfta fram två spelare som gör det lite extra bra. 

– Jag tycker att Rasmus Hesselgård gör det riktigt bra. Sen Felix (Andersson) i mål gör det också bra.

Noll poäng och sist i tabellen blev resultatet för HHF. Motståndet har varit tufft och man har inte riktigt hållit nivån för division två. Däremot kan man ta med sig en del positiva saker från säsongen. 

– Vi har några matcher som vi borde vunnit egentligen.  I det stora hela tycker jag att vi kan ta med oss att vi har utvecklats hela säsongen och hela tiden blivit bättre. Sen saknar vi lite storlek och bredd för att klara av nivån i division två.

HHF:s målskyttar: Axel Andersson Landholm 6, Rasmus Hesselgård 4, Elias Andersson Landholm 4, Gustav Föghner 3, Oskar Andersson 3, Gustaf Örnros 3, Oliver Pihl 2, Erik Hoffmann 1.  

Linus Palmér Hård

Annons:

Gästskribent

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: