Annons:

Sök

Annons:

Svala helt utan chans på bortaplan – släppte in 14 mål

IBK Svala föll med 14–0 mot Ingelstad IBK. Foto: Lotta Madestam

Svala helt utan chans på bortaplan – släppte in 14 mål

Ett starkt Ingelstad BK slog IBK Svala med förkrossande 14–0 i kväll. Det är en match som Mörlundalaget lämnar bakom sig och går vidare från. 
– Det var väldigt jobbigt, säger tränaren Christoffer Knutsson.

IBK Svala förlorade med 2–10 i premiären mot FBC Kalmarsund Ungdom och inkasserade andra raka förlusten borta mot Ingelstad IBK i afton. Redan efter fyra och en halv minut ledde Ingelstad med 3–0. 

– Vi möter ett väldigt bra lag som har bra fart på bollen och byter positioner mycket, det reder vi inte ut. Vi kommer in fel i matchen när de rör sig så mycket och vi hämtar oss aldrig efter det. Vi ligger under med 0–3 efter fem minuter och kommer inte åt dem. Stundtals gör vi det och då håller vi ihop det bra, säger Christoffer Knutsson. 

Svala kom till spel med två sjuka spelare och två spelare skadade sig under matchens gång. Svala hade en kämpig afton i Ingelstad och låg under med 5–0 efter period ett och 11–0 efter period två. 

– Inför tredje perioden snackade vi ihop oss om att vi skulle ge det en chans. Vi släppte in tre mål, men det finns mycket som vi kan bygga vidare på med tanke på hur det såg ut i tredje. Vi avslutar okej de sista 20 minuterna. Det som är mest jobbigt är att vi inte gör något mål framåt. Att bli nollad är inte så roligt, säger Knutsson efter 14–0-förlusten. 

Spelarberöm? Nej, vi skippar det i dag. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: