Sök

IBK Svala tappade sista tio minuterna

IBK Svala hade länge chans på poäng mot Mörbylånga, men gästerna ryckte i slutskedet av matchen och vann med 6-3.

Tabellåttan IBK Svala tog på söndagen emot sjuan Mörbylånga GoIF i innebandytvåan.

Förhoppningar fanns inför matchen att Mörlunda-laget skulle kunna knipa säsongens första seger, och Svala hände med långt in i matchen.

Hemmalaget hamnade i underläge med 2-0 i den första perioden, men med en reducering till 1-2 av Thea.

Svala jagade ikapp

Gästande Mörbylånga ryckte till 3-1 tidigt i den andra perioden, med tack vare två snabba Svala-mål i slutet av den (Emma Adolfsson och Lena Gugelmann målskyttar) var ställningen helt jämn inför de avslutande 20 minuterna.

I den tredje perioden orkade IBK svala inte riktigt hänga med gästerna. 3-4 kom mitt i perioden, 3-5 med drygt ett par minuter kvar att spela och 3-6 i slutsekunderna..