Annons:

Sök

Annons:

Maria och Melvin fick stipendium i Moa Anderssons minne

Maria Gylseth och Melvin Lindgren, ungdomsspelare i Virserums SGF, tilldelades stipendier från Moa Anderssons minnesfond. Foto: Privat

Maria och Melvin fick stipendium i Moa Anderssons minne

Maria Gylseth och Melvin Lindgren, två unga hockeyspelare i Virserums SGF, mottog stipendium från Moa Anderssons minnesfond för insatser under den gångna säsongen. 

Annons:

I samband med söndagens minnesmatch mellan Virserums SGF och Åseda IF i Prolympiahallen delade Moa Anderssons familj ut årets stipendium till två aktiva hockeyungdomar i VSGF. Nytt för i år var att ett stipendium delades ut till en tjej i det nystartade tjejhockeylaget. 

– Det är denna helg precis fem år sedan Moa Lämnade oss. Eftersom vi i familjen för första gången var delaktiga i utdelningen av stipendierna blev denna kväll extra fin och speciell, säger Moas mamma Carin Närklin Andersson. 

Maria och Melvin fick stipendium

Årets stipendiater inom ungdomshockeyn blev Maria Gylseth och Melvin Lindgren. 

Motiveringen till Maria Gylseth: ”Maria har under den korta tiden inom tjejhockeyn klivit fram och blivit en positiv ambassadör. Maria har en utvecklingskurva som pekar rakt upp. Hon gör även sina lagkamrater till bättre spelare”. 

Motiveringen till Melvin Lindgren: ”Melvin är en spelare med otrolig kämparanda och en riktig "krigare". En aktiv spelare med stort intresse av hockey som lyssnar på träningar och matcher. Melvin är en bra lagkamrat som sätter laget före jaget”. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: