Sök

Lokala rallyteamet kunde inte stoppas i superfinalen

Jonas Magnér och Victor Karlsson vann Sydsvenska Rallycupens final i Hovmantorp. Foto: Pressbild

Victor Karlsson och hans kartläsare Jonas Magnér vann även helgens superfinal i Sydsvenska Rallycupen efter stabil körning.

Victor Karlsson, bosatt i Järnforsen och tävlande för Vimmerby MS, tog för tre helger sedan en historisk seger i Sydsvenska Rallycupen efter att ha vunnit samtliga sex deltävlingar i den tuffa tvåhjulsdrivna klassen.

De 60 bästa ekipagen kvalade in till lördagens superfinal i Sydsvenska Rallycupen i småländska Hovmantorp. Tävlingen avgjorde på två sträckor som kördes två gånger under lördagen.

Victor och Jonas vann även superfinalen, 3,7 sekunder före Thomas Grönberg från Oskarshamn.

– Det var riktigt skönt, nu har vi vunnit allt vi kan vinna i Sydsvenska Rallycupen 2022, säger Victor Karlsson efter den imponerande bedriften.