Annons:

Sök

Annons:

Stora traktorfesten tvingas ställa in – flyttas till nästa år

Den stora traktorfesten i Målilla blir inte av 2020. Foto: Stefan Härnström

Stora traktorfesten tvingas ställa in – flyttas till nästa år

Man har avvaktat och avvaktat i hopp om att kunna arrangera evenamanget. Men nu tvingas Målilla Traktor Power Weekend ställas in på grund av covid-19.

Annons:

Det stora traktorevenemanget på Skrotfrag Arena i Målilla lockar tusentals åskådare varje år. Ifjol hade traktortävlingen, som pågår i tre dagar, någonstans mellan 16 000 och 16 500 besökare.

Hoppet har länge funnits om att kunna genomföra arrangemanget.

– Vi fortsätter att jobba på för fullt och hoppas coronaviruset lugnar ner sig så mycket att myndigheterna möjliggör för stora utomhusaktiviteter igen. Vi har inte ställt in än och hoppet är väl det sista som överger en människa även om det blir mörkare och mörkare för varje dag som går. Ska jag vara realistisk så tror jag att det kommer bli svårt, sa arrangören Christian Rudén den 8 maj i år.

Men nu tvingas arrangören Traktorevent Sverige AB ställa in årets Målilla Traktor Power Weekend. Det skriver Traktor Power på Facebook. 

Biljetter som köpts till årets tävling flyttas över till 2021. 

Alla anmälningar till årets tävling flyttas också över till nästa år. Planeringen inför Målilla Traktor Power Weekend 2021 startar på en gång – med målet att göra traktorfesten till den bästa någonsin.

Vi har sökt Christian Rudén. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: